Linus Wahlgren

Unge herr Wahlgren besitter en meritlista som sträcker sig fyrtio år tillbaka i tiden. Första rollen på vita duken fick han som sexåring i ungdomsfilmen ”G” och teaterdebuten strax därefter i scenversionen av ”Emil i Lönneberga”. Nu kliver saluhallens stammis Linus upp i huvudrollen som Thomas Newton i David Bowie-musikalen ”Lazarus”.

The High Society

Magasinet möter Karl Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro som, i gruppen The High Society, bjuder på musik från tiden då de legendariska "The Rat Pack" underhöll och ägde världen. Nu är siktet inställt på att ta Las Vegas till Stockholm, med dinnershows som förmedlar samma glädje, klass och musikalitet.

Birgitta Stubbing

Hennes skönhet är fortfarande så strålande att den drar blickarna till sig när hon elegant glider runt bland butiksdiskarna i Östermalmshallen. Birgitta Stubbing för sig likt en prima ballerina, vilket faktiskt var den unga flickan Birgittas yrkesval ”par preference”. Nyss fyllda 90 är hon Europas äldsta fotomodell.

Quincy Jones

Magasinets chefredaktör har träffat den världskände producenten i hans hem i Los Angeles. På 1960-talet var det dock Sverige som var hemmaplan för Quincy Jones. Vårt land har sedan dess haft ett stort rum i hans hjärta.

Jazzlegenderna

Det fanns en tid när världens främsta jazzmusiker samlades och levde här i Sverige. Hur var det att växa upp som barn till dessa jazzlegender? Vi möter Eagle-Eye Cherry och Mikael Gordon Solfors, från den hyllade SVT-dokumentären om jazzlegenderna. 

Tommy Körberg

Tommy Körberg är en av våra allra främsta sångare. Nu tar han sig an den älskade och folkkära karaktären Gottfrid när filmen Änglagård blivit musikal på Oscarsteatern. Magasinet lunchar med Tommy i Östermalmshallen där han nästan spenderat lika mycket tid som på scen.

Sarah Dawn Finer

Med sin gudabenådade röst har hon berört oss i mer än tre decennier. Nu lever Sarah Dawn Finer sitt liv fullt av framtidshopp och med ett stort hjärta i allt hon gör. Magasinet träffade henne för ett samtal om drömmar och drivkrafter, mat och minnen från en saluhall där hon gjort några av sina viktigaste inspelningar i livet.

Tora Hallström

Regissören Lasse Hallström och skådespelaren Lena Olins dotter, Tora, är nu i rampljuset för att ha en huvudroll. Men det var inte självklart att hon skulle bli skådespelare för det var först när hon kanaliserade artisten Hilma af Klint som hon hittade sitt kall. Och nu träffar tidningen det nya stjärnskottet Tora Hallström.

Peter Elofsson

Efter 13 år i New York återbördades han till Sverige för idag tio år sedan. Både före, under och efter expat-livet har han alltid återkommit till Östermalmshallen. Magasinet möter Peter Elofsson, det mångfacetterade skönhetsgeniet som i vintras etablerade ADA, sitt första egna koncept.

Lasse Hallström

Lasse Hallströms nya storfilm ”Hilma”, om den banbrytande konstnären Hilma af Klint, har haft premiär. Vi spenderade en dag med en av Sveriges mest hyllade filmregissörer i Östermalmshallen, en plats som familjen Hallström-Olin ser som sitt andra hem.

Lena Philipson

Lena Philipson är ett bekant ansikte, för såväl svenska folket som på Östermalm där hon synts frekvent på restaurang Lisa på Torget. Magasinet möter upp Lena som avslutat en sommarturné med Diggiloo och släppt självbiografin ”I händelse av min död”. 

Tareq Taylor

Kocken, krögaren och kokboksförfattaren Tareq Taylor har synts i TV-rutan i bl.a. ”Tareq Taylors matresa”, och ”Lyckomaten”, vunnit flest medaljer i ”Kockarnas kamp”, och dessutom varit årets julvärd 2021. Sedan dess har han en säker plats i svenskarnas hjärtan. 

Danny Saucedo

Vi pratar med artisten, visionären, kreatören och underhållaren Danny Saucedo om den nya krogshowen, kärleken till matlagning och sökandet efter något mer.  

Jan Carlzon

Hade Sverige haft annat statsskick vore han en sannolik presidentkandidat. Möt Jan Carlzon, en av våra mest framgångsrika företagsledare genom tiderna. 

Stephen Simmonds

En singer/songwriter, DJ och musikansvarig på Villa Dagmar. Vi pratar med Stephen Simmonds om yrkesstolthet, förebilder och att vara en ostnörd.

Alexandra Zazzi

Hon brinner för mat. Att hon känns lika hemtam i TV-rutan, på Instagram, i radioapparaten, på tidningssidorna och på estraden som vid köksbänken har gjort henne till en av branschens allra starkast lysande personligheter.

Lasse Berghagen

Som mellannamn skulle han kunnat heta ”Folkkär”. Hans fysionomi är en inventarie i Östermalms Saluhall i minst lika hög grad som hans visskatt och artisteri finns bevarad i generationer svenskars folksjäls utrymme för trivsel och glädje.

Gunilla von Platen

Hon brinner för sina företag, investeringar och filantropiska projekt. 2022 gjorde Gunilla von Platen programledardebut i TV4:s svenska version av businessdokusåpan The Apprentice. Några scener är inspelade i Östermalmshallen.

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso är överallt. När pandemin förlamade världen slog Benjamin inte av på takten, tvärtom.

Frida Ronge

Saluhallens magasin möter mästerkocken Frida Ronge - Sushisamuraj, surfare och socialt engagerad ambassadör.

Mauro Scocco

Poddkarusellen med Mauro Scocco och hans gode vän Plura Jonsson är en utmärkt humörhöjare. Vi växlade några ord med podd-duons ena hälft.

Loreen

Även om Loreen inte vann i sin Melodifestivalsdebut blev det uppenbart att en ny stjärna tänts på artisthimlen. Året därefter blev hon Loreen med hela Europa och har sedan dess framträtt världen över. 

Måns Zelmerlöw

Vi såg honom för första gången i Idol. Sedan dess har han vunnit Eurovision Song Contest, gjort succé i musikaler, varit programledare för stora tv-produktioner och blivit pappa.

Alexander Karim

När klasskamraterna reste bort under skolloven satt Alexander kvar hemma med sina syskon och kollade på film. Idag är Alexander Karim en av våra starkast lysande stjärnor. 

Lena Olin

Lena Olin är en av Sveriges mest etablerade Hollywoodstjärnor. New York är numera hennes och maken Lasse Hallströms hem sedan tjugo år tillbaka, men så fort de sätter fötterna på svensk mark är det oftast till Östermalmshallen som de styr kosan först. 

Petter

 Petter sitter sällan still, förutom nu i Hallen där vi slagit oss ner för att prata om hans 20-årsjubileum som artist, personer som betytt mest genom åren och fördelen med att bli äldre. 

Marie Göranzon & Jan Malmsjö

Magasinet träffar merittunga skådespelarparet Jan Malmsjö och Marie Göranzon. Vi pratar om vardagshjältar, dolda talanger och om man fortfarande kan överraska varandra efter femtio år tillsammans.